Kasimir Vermeulen

Ecologisch tuinontwerper en hovenier uit Amsterdam

Heb je interesse in een tuinontwerp en/of aanleg en kun je niet wachten om van jouw tuin echt iets moois te maken? Dan kom ik graag bij je langs voor een kennismaking en een blik in je tuin. Om het praktisch en betaalbaar te houden werk ik voornamelijk binnen een uur rijden van Amsterdam. 

Neem hieronder contact op of neem eerst nog een kijkje in mijn portfolio.

 

Mooie woorden van klanten

Bruce Deppe
Bruce Deppe
09/03/2023
We can highly recommend Kasimir and his team of garden rockstars! They absolutely smashed it and they are fun, caring, knowledgeable and just really good people. Kasimir delivered an excellent plan with a high level of detail. We were looking for the most natural, sustainable way to build up a well rounded ecosystem in our new garden. Every step, from planning to execution, Kasimir exceeded our expectations.
Tessa Holster
Tessa Holster
15/02/2023
Heel heel blij met het creatieve ontwerp, de ontzettend fijne samenwerking en onze prachtige stadstuin als resultaat! We vroegen Kasimir eind november om met ons mee te denken over de inrichting van onze toen nog volledig kale tuin. Ons verzoek: een speelse stadstuin, waarin het goed vertoeven is voor alle gezinsleden (incl 2 kinderen) en relatief onderhoudsarm. Niet veel later ontvingen we 2 prachtige ontwerpen en een uitgebreid voorstel op gebied van beplanting, materialen en andere creatieve/duurzame toevoegingen aan de tuin. Samen kwamen we tot een mooi eindontwerp dat volledig naar onze wens was. We zijn nu 2,5 maand verder en onze prachtige stadstuin is al aangelegd. Dat wordt genieten deze zomer! Kortom: super tevreden! De Tuinpionier is een absolute aanrader 🙂
Roderick Buijs
Roderick Buijs
25/01/2023
Zeer tevreden met werkzaamheden van De Tuinpionier. Professioneel team heeft zich in de eerste fase van het tuinontwerp bezig gehouden met het planten van beukenhagen, aanleg van een gazon en aanleg van een groot kastanjehouten vlonder met pad er naar toe. Mooi en vlak afgewerkt in heuvelachtig duinlandschap.
Doede Karabas
Doede Karabas
15/01/2023
De tuinen die de Tuinpionier ontwerpt zijn de tuinen van de toekomst!! Mooi en in balans met de natuur. Met zo'n tuin maak je jezelf en de natuur enorm blij. Aanrader.
Mischa Brijker
Mischa Brijker
11/11/2022
Mijn zeer verwilderde stadstuin is door de Tuinpionier binnen no time weer omgetoverd tot een tuin waar ik met veel plezier op uitkijk! Prachtige vlonder ook aangelegd. Vakkundig, betrouwbaar en denken en kijken goed met je mee. Echt zeer aan te bevelen!
John Valkenburg
John Valkenburg
20/10/2022
We zijn zeer tevreden met het tuinontwerp en de tuinaanleg. Afspraken zijn keurig nagekomen en de organisatie van het werk had veel weg van een Zwitsers uurwerk. Het is een verademing als mensen zich aan afspraken houden en blijven communiceren! De hoveniers van de Tuinpionier hadden verstand van zaken. Als ik weer een tuin moet laten aanleggen, dan bel ik Kasimir of Yousuf!
Andrea Silva
Andrea Silva
04/10/2022
Kasimir from the De Tuinpionier was a pleasure to work with. He took the time to listen to our needs and desires, to observe and measure the spaces we want to design. Based on that he came up with a beautiful design for an #edible #ecological garden in the city, with absolutely no tiles 🙂 which was exactly what we were looking for. The prices, ways of working and deliverables are super clear and the process went super smoothly from a dream to a super detailed plan for layout / plants / materials (including prices and links). Based on this, we are planning to bring it to life in the coming months and you are welcome to come and see it when it's layed out :-). Highly recommend it!
Arthur Verkaik
Arthur Verkaik
04/09/2022
Binnen twee weken is onze tuin conform tuinontwerp opgeleverd. We zijn erg blij met het eindresultaat! De planten en bomen zetten goed uit.
Dylan vander Linde
Dylan vander Linde
15/08/2022
De Tuinpionier - Kasimier, hebben wij gevraagd een natuur inclusieve tuin te ontwerpen, waarbij behoud van bestaande planten en/of bomen een nieuwe plaats kunnen volbrengen. Via zijn website zeer overzichtelijk welke kosten zijn inbegrepen bij de grote en wensen van ons, de communicatie loopt zeer soepel. Kasimier neemt de tijd om alle wensen op te nemen, ons te begeleiden in de behoefte van de natuur. Samen hebben wij de “oude” elementen een nieuwe invulling geven, zoals gebruik van tegels voor een insecten hotel, keien voor een afwatering bodem. Het resultaat is een zeer geslaagd geheel waarbij alle wensen samenkomen, tevens een kleine bijdrage kunnen leveren aan de natuur in een stedelijke omgeving.
pernille van der Plank
pernille van der Plank
14/07/2022
In een woord: geweldig! Super aardige, betrouwbare jongens, werken keihard en hebben echt vakwerk afgeleverd!

Laat je verrassen met een
natuurrijk creatief 
kindvriendelijk duurzaam klimaatbestendig
tuinontwerp
van de Tuinpionier

Laat je verrassen met een
natuurrijk creatief kindvriendelijk duurzaam klimaatbestendig
tuinontwerp van
de Tuinpionier