Kasimir Vermeulen

Ecologisch tuinontwerper en hovenier uit Amsterdam

Heb je interesse in een tuinontwerp en/of aanleg en kun je niet wachten om van jouw tuin echt iets moois te maken? Dan kom ik graag bij je langs voor een kennismaking en een blik in je tuin. Om het praktisch en betaalbaar te houden werk ik voornamelijk binnen een uur rijden van Amsterdam. 

Neem hieronder contact op of neem eerst nog een kijkje in mijn portfolio.

 

Mooie woorden van klanten

Thomas Sprangers
Thomas Sprangers
17/04/2024
Kasimir en z’n team hebben ons ontzettend goed geholpen! Tijdens de ontwerpfase had hij alle geduld en werkte een aantal versies en wijzigingen uit. We hebben vervolgens een behoorlijke tijd gewacht tot aanleg, maar het enthousiasme bleef onverminderd groot. Hij dacht ook erg goed mee met kostenbesparingen en hergebruik, dat heeft een hoop tijd en geld gescheeld. Uiteindelijk was de aanleg in een week klaar en zijn we dolblij. We kunnen niet wachten tot het gaat bloeien en bevelen De Tuinpionier van harte aan!
Simon Lansdaal
Simon Lansdaal
08/04/2024
Nu voelt ons nieuwe huis echt als ons eigen fijne plek. Nu de geheel betegelde voortuin aan het water is omgetoverd door Kasimir en zijn team in een prachtige natuurlijke tuin met ronde vormen, inheemse beplanting, hout, padvast, een regenton en buitendouche. Het contact met en de manier van werken door Kasimir en de anderen gaf ons een groot vertrouwen. Hun passie om iets moois en ecologisch neer te zetten heeft geresulteerd in een heerlijke tuin, precies zoals we hoopten. Laat de plantjes maar lekker gaan groeien tot het geheel een weelderige en bloeiende oase is. Veel dank, Marije
Jan Paul Schutten
Jan Paul Schutten
07/02/2024
Wij zijn heel tevreden over Kasimir en zijn collega's. Niet alleen werken ze ontzettend snel en effectief, het zijn ook erg prettige mensen om mee te werken.
sander Schwanen
sander Schwanen
05/02/2024
Heel erg tevreden met het werk dat Kasimir en zijn zeer vriendelijke team samen hebben geleverd! De grote tuin (ongeveer 500m2) van ons huis dat wij een half jaar geleden hebben gekocht en voornamelijk bestond uit kiezelsteentjes, is helemaal omgetoverd naar en tuin waar onze kinderen in kunnen spelen tussen het gras, planten, bomen, onze konijnen en waar zelfs een vijver in is geplaatst. Super gedaan en in het hele proces van het maken van de tekening tot aan het planten van de laatste boom werd goed meegedacht in hoe het beste resultaat te krijgen. In 2,5 week onze oude tuin omgetoverd... We kunnen niet wachten tot alles gaat bloeien!
Frederieke Sanders
Frederieke Sanders
24/11/2023
Kasimir de Tuinpionier is een feest om in te huren. Het proces liep vlot en professioneel: duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. Kasimir komt met een heel prettig en net team je tuin omtoveren in no time. Echt een aanrader!
Mieke Buijs
Mieke Buijs
02/11/2023
Kasimir en zijn mensen hebben onze stadstuin op slimme vergroend, o.a door hergebruik van bestrating. We zijn erg tevreden.
Jolly Kerkstra
Jolly Kerkstra
25/09/2023
Kasimir en zijn team hebben van ons stenen stadstuintje een oase van natuur en groen gemaakt. Wij zijn heel tevreden over het resultaat en over de manier waarop het tot stand is gekomen. Snelle werkers en prettige samenwerking. Zeker een aanrader!
stephan de nobel
stephan de nobel
04/07/2023
Fijne samenwerking en er word goed meegedacht en in overweging genomen wat wij belangrijk vonden. De schetsen gingen een aantal rondes in zodat we bedenktijd hadden en kleine aanpassingen konden maken. Vriendelijk en makkelijk contact en uiteindelijk prachtig ontwerp vd tuin. Nu in het 2e jaar word het helemaal duidelijk wat het idee was, ongelooflijke explosie van kleuren en geuren, elke week komt er iets nieuws omhoog of tot bloei en de tuin blijft verrassen en ons blijdschap en genot geven.
Jolanda Lutz
Jolanda Lutz
17/06/2023
Wij zijn erg tevreden met onze tuin. Kasimir was erg meedenkend met ons budget. Kasimir en zijn collega’s hebben een stuk terras aangelegd en borders gemaakt met bloeiende bodembedekkers. Mooie passiebloem op de schutting. Oude tegels zijn hergebruikt en daar is een mooi muurtje van gemaakt. Ook planten die tussen het onkruid stonden zijn verplaatst. Het is wel een freestylend type, daar moet je van houden. In ieder geval zijn wij blij met zijn ideeën die goed zijn voor mens en natuur.
Bruce Deppe
Bruce Deppe
09/03/2023
We can highly recommend Kasimir and his team of garden rockstars! They absolutely smashed it and they are fun, caring, knowledgeable and just really good people. Kasimir delivered an excellent plan with a high level of detail. We were looking for the most natural, sustainable way to build up a well rounded ecosystem in our new garden. Every step, from planning to execution, Kasimir exceeded our expectations.

Laat je verrassen met een
natuurrijk creatief 
kindvriendelijk duurzaam klimaatbestendig
tuinontwerp
van de Tuinpionier

Laat je verrassen met een
natuurrijk creatief kindvriendelijk duurzaam klimaatbestendig
tuinontwerp van
de Tuinpionier