Compleet pakket

Wil je graag een tuinontwerp met een volledig uitgewerkt dossier met daarin een beplantingsplan, technisch plan en suggesties voor materialen en verlichting, kies dan voor dit pakket. Met dit complete tuindossier kan een hovenier aan de slag, maar het is ook een perfecte start om zelf je tuin aan te gaan leggen.

 

Basis

Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Ik kom graag langs en hoor je wensen, dromen en ideeën. Wat vind jij mooi en hoe zie jij jezelf en de familie straks zitten in de tuin?

Opmeting en inventarisatie

Opmeting en inventarisatie

Voordat ik aan de slag ga met het ontwerp plannen we eerst een locatieonderzoek in: de analyse (bodem, sfeer, historie, geluiden, zicht op buren, en vise versa, bezonning, wind en schaduw) en inventarisatie van je tuin (wat moet of mag blijven aan bomen, heesters en planten).

Schetsontwerp

Schetsontwerp

Met jouw wensen en behoeften én de mogelijkheden die jouw tuin biedt ga ik aan de slag. Ik ontwikkel een visie en maak meerdere schetsontwerpen. In deze schetsen kijk ik vooral naar verschillende mogelijkheden qua indeling voor je tuin.

Definitief ontwerp

Definitief ontwerp

Ik werk het gekozen schetsontwerp op basis van de gedeelde feedback uit tot een definitief ontwerp. Je ontvangt het ontwerp digitaal en geprint in kleur op A2 of A1.

+

Beplantingsplan en plantenlijst

Beplantingsplan en plantenlijst

Plan van elke border met aanduiding waar elke plant moet komen te staan en een overzicht van alle benodigde planten met botanische en Nederlandse benaming, afbeelding, bloeitijd, hoogte en exacte hoeveelheden per plant.

Technisch plan met materialenlijst

Technisch plan met materialenlijst

Ik werk een technisch plan uit met uitgebreide maatvoering voor bijvoorbeeld verharding en constructies. Compleet met materialenlijst en hoeveelheden.