Gratis 1-op-1 adviesgesprek

Ik help je graag jouw droomtuin te realiseren

Als Tuinpionier heb ik een duidelijke missie: het vergroenen en verduurzamen van onze leefomgeving door natuurinclusieve tuinen te maken. Ik hoop jou te kunnen overtuigen om ook te gaan pionieren en de natuurwaarde van je tuin te vergroten. 

Daarom bied ik voor iedereen die hier werk van wil maken een gratis 1-op-1 adviesgesprek aan. Zonder verkooppraatjes of kleine lettertjes, no strings attached. Deel mij jouw wensen/dromen/obstakels en ik denk met jou mee. De enige catch is: het aanbod is beperkt. 4x per maand besteed ik een half uur van mijn tijd aan deze gratis adviesgesprekken.  

Bespaar tijd en geld en wees er dus snel bij!

Claim nu vrijblijvend je gratis adviesgesprek

Vragen die ik zoal krijg...

Mooie woorden van klanten

sander Schwanen
sander Schwanen
05/02/2024
Heel erg tevreden met het werk dat Kasimir en zijn zeer vriendelijke team samen hebben geleverd! De grote tuin (ongeveer 500m2) van ons huis dat wij een half jaar geleden hebben gekocht en voornamelijk bestond uit kiezelsteentjes, is helemaal omgetoverd naar en tuin waar onze kinderen in kunnen spelen tussen het gras, planten, bomen, onze konijnen en waar zelfs een vijver in is geplaatst. Super gedaan en in het hele proces van het maken van de tekening tot aan het planten van de laatste boom werd goed meegedacht in hoe het beste resultaat te krijgen. In 2,5 week onze oude tuin omgetoverd... We kunnen niet wachten tot alles gaat bloeien!
Frederieke Sanders
Frederieke Sanders
24/11/2023
Kasimir de Tuinpionier is een feest om in te huren. Het proces liep vlot en professioneel: duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. Kasimir komt met een heel prettig en net team je tuin omtoveren in no time. Echt een aanrader!
Mieke Buijs
Mieke Buijs
02/11/2023
Kasimir en zijn mensen hebben onze stadstuin op slimme vergroend, o.a door hergebruik van bestrating. We zijn erg tevreden.
Jolly Kerkstra
Jolly Kerkstra
25/09/2023
Kasimir en zijn team hebben van ons stenen stadstuintje een oase van natuur en groen gemaakt. Wij zijn heel tevreden over het resultaat en over de manier waarop het tot stand is gekomen. Snelle werkers en prettige samenwerking. Zeker een aanrader!
stephan de nobel
stephan de nobel
04/07/2023
Fijne samenwerking en er word goed meegedacht en in overweging genomen wat wij belangrijk vonden. De schetsen gingen een aantal rondes in zodat we bedenktijd hadden en kleine aanpassingen konden maken. Vriendelijk en makkelijk contact en uiteindelijk prachtig ontwerp vd tuin. Nu in het 2e jaar word het helemaal duidelijk wat het idee was, ongelooflijke explosie van kleuren en geuren, elke week komt er iets nieuws omhoog of tot bloei en de tuin blijft verrassen en ons blijdschap en genot geven.
Robin van der Vliet
Robin van der Vliet
18/06/2023
Kasimir heeft onze smaak en wensen perfect vertaald naar een tuinontwerp. De aanleg van de tuin verliep soepel en snel. Kasimir en zijn mannen zijn kundig en denken echt met je mee. Wij zijn ontzettend blij met onze tuin! Het resultaat is speels, kind-, dier- en natuurvriendelijk.
Jolanda Lutz
Jolanda Lutz
17/06/2023
Wij zijn erg tevreden met onze tuin. Kasimir was erg meedenkend met ons budget. Kasimir en zijn collega’s hebben een stuk terras aangelegd en borders gemaakt met bloeiende bodembedekkers. Mooie passiebloem op de schutting. Oude tegels zijn hergebruikt en daar is een mooi muurtje van gemaakt. Ook planten die tussen het onkruid stonden zijn verplaatst. Het is wel een freestylend type, daar moet je van houden. In ieder geval zijn wij blij met zijn ideeën die goed zijn voor mens en natuur.
Bruce Deppe
Bruce Deppe
09/03/2023
We can highly recommend Kasimir and his team of garden rockstars! They absolutely smashed it and they are fun, caring, knowledgeable and just really good people. Kasimir delivered an excellent plan with a high level of detail. We were looking for the most natural, sustainable way to build up a well rounded ecosystem in our new garden. Every step, from planning to execution, Kasimir exceeded our expectations.
Tessa Holster
Tessa Holster
15/02/2023
Heel heel blij met het creatieve ontwerp, de ontzettend fijne samenwerking en onze prachtige stadstuin als resultaat! We vroegen Kasimir eind november om met ons mee te denken over de inrichting van onze toen nog volledig kale tuin. Ons verzoek: een speelse stadstuin, waarin het goed vertoeven is voor alle gezinsleden (incl 2 kinderen) en relatief onderhoudsarm. Niet veel later ontvingen we 2 prachtige ontwerpen en een uitgebreid voorstel op gebied van beplanting, materialen en andere creatieve/duurzame toevoegingen aan de tuin. Samen kwamen we tot een mooi eindontwerp dat volledig naar onze wens was. We zijn nu 2,5 maand verder en onze prachtige stadstuin is al aangelegd. Dat wordt genieten deze zomer! Kortom: super tevreden! De Tuinpionier is een absolute aanrader 🙂
Roderick Buijs
Roderick Buijs
25/01/2023
Zeer tevreden met werkzaamheden van De Tuinpionier. Professioneel team heeft zich in de eerste fase van het tuinontwerp bezig gehouden met het planten van beukenhagen, aanleg van een gazon en aanleg van een groot kastanjehouten vlonder met pad er naar toe. Mooi en vlak afgewerkt in heuvelachtig duinlandschap.